Het team van YesHugo deelt graag tips, nieuws en gebruikerservaringen met jou. Lees in onze blogberichten alles over mobiliteit en het gebruik van de oplossingen van YesHugo.

mei 26, 2023

Vebego Groen

Het zijn handige managementtools, maar ook de mensen buiten profiteren ervan, verklaren Edwin de Jong en Wim van den Bos van Vebego Groen. Zij werken al drie jaar met het vlootmanagementsysteem...
maart 16, 2023
Bijtelling in 2023 voor elektrische auto's

Bijtelling elektrische auto

Elke zakelijke rijder die elektrisch rijdt, krijgt ook te maken met bijtelling. De overheid bepaald elk jaar de bijtelling per categorie auto.
februari 1, 2023

Rijden bij gladheid

De eerste sneeuw van het jaar is al gevallen en inmiddels hebben we er al flink wat koude en gladde dagen op zitten. Op dat soort dagen kan het zomaar zijn dat er code geel of oranje wordt afgegeven in Nederland. Het wordt dan afgeraden om de weg op te gaan in verband met extreme gladheid. Helaas heb je, zeker als het bij je werkt hoort, soms geen keus en zal je wel moeten rijden in dit soort weer. Daarom hebben wij een aantal tips om heelhuids thuis te komen bij ijzel of sneeuw.
januari 11, 2023

Op wintersport met de auto: handige tips en advies

De reis naar de bestemming is een belangrijk aspect van je vakantie. Je wilt natuurlijk veilig aankomen, maar daarnaast ook kunnen [...]
december 8, 2022

Een volledig duurzaam wagenpark

Vanaf 2035 mag er in Europa geen enkele nieuwe auto of bestelwagen meer verkocht worden met een benzine of dieselmotor. Daarover is er in oktober dit jaar een akkoord bereikt tussen het Europees Parlement, de Europese Commissie en de lidstaten. Dit akkoord geldt voor personenauto's en kleine bedrijfswagens. 2035 is nog ver weg, maar dit akkoord gaat in de toekomst zeker voor veranderingen zorgen, zeker voor bedrijven met een groot wagenpark. Is de volledige verduurzaming van het wagenpark voor hen wel haalbaar of beter gezegd, betaalbaar?
november 22, 2022

Stationair draaien verminderen

Je kent het wel, je moet even snel in en uit de auto óf je laat je auto nog even warm worden voordat je gaat rijden. In beide gevallen laat je je auto waarschijnlijk draaien. Dit wordt ook wel stationair draaien genoemd. Dit lijkt misschien niet zo’n groot probleem, maar dat is het wel. Naast dat het slecht is voor het milieu, verbruik je ook nog eens heel wat brandstof wanneer je je motor laat draaien tijdens het stilstaan. Voor veel wagenparkbeheerders is het reduceren van brandstof een prioriteit. Stationair draaien is een echte no-go dus.
november 3, 2022

Tips voor veilig autorijden tijdens de herfstmaanden

Afgelopen weekend is de wintertijd ingegaan, dus dat betekent dat het weer vroeger donker wordt. Daarnaast kan ook het weer tijdens de herfstmaanden erg wisselvallig zijn. Hierdoor kan het gevaarlijk zijn op de weg en kunnen er sneller files ontstaan. Kortom; de kans op autoschade neemt tijdens de herfst steeds meer toe. Met deze tips zorg je dat jij die autoschade niet oploopt de komende periode.
oktober 31, 2022

4Minutes

4 Minutes biedt haar uitzendkrachten niet alleen werk, maar ook vervoer naar en van het werk. Om gereden ritten bij te houden maakt het uitzendbureau gebruik van de rittenregistratie software van YesHugo. We spraken met 4 Minutes over hun ervaring en toekomstplannen.
oktober 19, 2022

Veilig rijden is belangrijk én goed voor je portemonnee

Jaarlijks komen er in Nederland heel wat verkeersongelukken voor. Er raken zo’n 430.000 personen betrokken bij een verkeersongeluk. Een ongeluk op de weg is snel gemaakt, maar dit voorkom je natuurlijk het liefst. Verkeersveiligheid is niet alleen maar belangrijk voor jou en je werknemers, maar het bespaart je ook nog eens kosten. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringen, brandstof en stroom en onderhoud en reparaties. Daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee jij en je werknemers veilig de weg op gaan.
Buy now