Connected Car - Op maat gemaakte mobiliteitsoplossing - YesHugo

Connected Car

Onze droom

Wij zien een wereld voor ons waarin de vraag naar mobiliteit vanuit onze dagelijkse planning en werkzaamheden geïntegreerd is in een slim hybride aanbod van mobiliteit. Zelfrijdende voertuigen sluiten nauw aan op andere mobiliteitsvormen, onze agenda adviseert ons automatisch over optimale vervoersmodaliteit, werkplek, vergaderlocatie en reistijdstip. Met YesHugo ontsluiten wij de data uit auto’s en maken wij het met onze producten en diensten mogelijk om deze ontwikkelingen daadwerkelijk te realiseren. Heb jij ook een droom met je wagenpark en bedrijfsprocessen?

Wat wij doen


Welkom bij de kweekvijver van YesHugo. Hier doen wij experimenten, nieuwe data-analyses en ontwikkelen we nieuwe algoritmen om deze nieuwe data te ontsluiten. Daartoe werken we intensief samen met de Technische Universiteit Twente en maatgevende instanties op het gebied van mobiliteit. De nieuwe bewezen technieken worden toegepast in de Connected Car oplossingen van YesHugo. Onze partners profiteren daarmee van de nieuwste markt- en techniek ontwikkelingen. Wij hebben ons nu gespecialiseerd in CO2 en stikstof reductie, om zo aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te voldoen. Wij vinden het belangrijk op bij te dragen aan schonere steden, het verdwijnen van files, minder ongelukken en verlaging milieubelastende uitstoot.Wij bijten het spits af. Wil jij ook met ons voorop lopen in de aanstaande mobiliteitstransitie? Wij maken tailor made mobiliteitsoplossingen voor jouw organisatie.


Mobiliteitstransitie


We staan aan het begin van een mobiliteitstransitie. Auto’s worden voorzien van duizenden sensoren die van alles vastleggen. Deze nieuwe generatie auto’s genereren steeds meer data en worden door nieuwe software steeds slimmer (bv Lane-assist en autopilot). Wegen en infrastructuur worden slimmer met interactieve systemen die rechtstreeks communiceren met auto’s. Zie hier de nabije toekomst van de zelfrijdende auto. Door deze ontwikkelingen verandert ook de manier waarop wij omgaan met mobiliteit. Een groeiende deeleconomie, het ontstaan van een mobiliteitsmix, een toenemende behoefte aan flexibele werkomgevingen en steeds hogere service eisen zoals one-day-delivery. Jaarlijks organiseren wij de mobiliteitsbattle. Een breed gedragen initiatief met de provincie Overijssel om de voordelen te laten zien van de veranderende mobiliteit.

Telematica & big data


Met telematica kunnen wij alle datastromen managen. Met YesHugo meten wij op afstand hoe je voertuigen gebruikt worden. Met ons geavanceerde Internet of Things platform (IoT) zijn wij goed in het meten, verzamelen, interpreteren en rapporteren van deze enorme datastromen die wij uit voertuigen verkrijgen. Vervolgens koppelen wij deze enorme hoeveelheid data aan externe relevante databronnen. Wij hebben specifieke algoritmes ontwikkeld die een duidelijke voorspellende waarde vertegenwoordigen. De mogelijkheden zijn hier eindeloos.

Ben jij ook benieuwd wat wij voor je organisatie kunnen betekenen? Vraag dan met onderstaand formulier een vrijblijvend gesprek aan.

Toepassingen

Wij voorzien onze klanten van slimme Mobility Tools.Met behulp van deze tools geven wij je inzicht in de relevante werkprocessen.

• Wij vertalen voertuig data in kostenbesparingen en uitstootreducties (CO2 en Stikstof) door variabele factoren als Brandstofverbruik, Onderhoud en Schadelast (BOS) te meten en analyseren. We geven je inzicht in je CO2 Footprint.

• Wij bieden op maatgemaakte besparingsrapportages en bedrijfsrisicoanalyses. We geven aan hoe je besparingen kunt realiseren en hoe je risicomijdend kunt opereren zonder tekort te doen aan je huidige operatie. Hiermee draag je zorg voor een veiligere omgeving voor je werknemers.

• Wij helpen je met je mobiliteitstransitie door een juiste Total Cost of Ownership (TCO) te berekenen. Wij classificeren het gebruik van je voertuigen op basis van type ritten zodat je het juiste voertuig voor de taak inzet.

• We geven je controle over je wagenpark met track en trace technologie en rittenregsitratie.

YesHugo partners

Samen met partners is YesHugo in staat je op alle facetten van duurzame connectiviteit nog beter te ondersteunen. Baanbrekende projecten met toonaangevende partijen en onderzoekscentra dragen significant bij aan innovatiekracht van YesHugo.

Buy now