GPS tracker auto

Van ZZP tot grootzakelijk voertuigen volgen


Volg al je voertuigen realtime met de GPS tracker auto van YesHugo. Zoek makkelijk een voertuig of locatie op in de kaart en weet waar je voertuig zich bevindt. Handig om te weten wanneer een voertuig stil staat of kwijt is.

Met de GPS tracker heb je alle aangesloten auto's overzichtelijk in beeld. Heb je meerdere voertuigen? Dan zit er een handige clusterfunctie in het systeem dat ze samenvoegt.

Zoek op kentekens, personen of plaatsnaam om zo direct naar het juiste voertuig te gaan. Maak gebruik van de live verkeersinformatie om te kijken waarom een rit langer duurt. Of optimaliseer en vind snellere route.

 

GPS tracker auto

Van ZZP tot grootzakelijk voertuigen volgen


Volg al je voertuigen realtime met de GPS tracker van YesHugo. Zoek makkelijk een voertuig of locatie op in de kaart en weet waar je auto zich bevindt. Handig om te weten wanneer een auto stil staat of kwijt is.

Met de GPS tracker auto heb je alle aangesloten auto's overzichtelijk in beeld. Heb je meerdere auto's? Dan zit er een handige clusterfunctie in het systeem dat ze samenvoegt. Zoek op kentekens, personen of plaatsnaam om zo direct naar het juiste voertuig te gaan. Maak ook gebruik van de live verkeersinformatie om te kijken waarom een rit langer duurt of zoek een snellere route.

 
 


Maandelijks opzegbaarMakkelijk te gebruikenOp alle apparaten25% korting
Jaarlijks
3, -
per voertuig/maand

Bespaar 20%

 • Plug & Play
 • 1 jaar garantie
 • Excl. Ecobox
 • Jaarlijks betalen
 • Geen inbouwkosten
 • Ontvang een offerte
Maandelijks
4, -
per voertuig/maand
 • Plug & Play
 • 1 jaar garantie
 • Excl. Ecobox
 • Maandelijks betalen
 • Geen inbouwkosten
 • Ontvang een offerte

Niet goed = geld terug
Gratis verzending
Altijd opzegbaar

 • “Niet alleen maken we gebruik van rittenregistratie, ook de track and trace is voor ons erg waardevol en sinds kort hebben we ook de rijgedraganalyse tot onze beschikking. Dit maakt ons overzicht compleet, we hebben niet alleen alles op orde voor de Belastingdienst, ook kunnen we een stukje bewust zijn creëren" - Lees meer
 • "Wij werken met alle tools van YesHugo en er komen steeds meer nieuwe functionaliteiten bij. Ook worden we meegenomen in deze ontwikkelingen. De samenwerking is daarmee super prettig. Het inzicht in de brandstof en de onderhoudsindicatie zijn voor ons heel belangrijk. We zien direct wanneer een auto voor een APK moet of enige vorm van onderhoud nodig heeft, dat is met 130 auto’s wel heel fijn. De Rittenregistratie gebruiken we nu ook voor de privékilometers van onze medewerkers. We zijn overal gewoon super tevreden over YesHugo. Vooral de samenwerking en ook de helpdesk." - Lees meer 
 • “De reden waarom wij de rijgedrag analyse hebben aangeschaft was vooral om meer inzicht krijgen in het brandstofverbruik en de slijtage aan onderdelen. We zijn destijds gestart met 10 voertuigen, maar hebben al snel opgeschaald naar 30 voertuigen, omdat we de schades en het brandstofverbruik zagen verminderen. Ook de cijfers van onze chauffeurs werden stapje voor stapje hoger. Dat heeft ons doen besluiten om nog meer voertuigen van rijgedrag analyse te voorzien.” - Lees meer

De functies van onze GPS auto tracker

Bekijk op desktop, tablet en mobiel

Een responsive user interface voor het volgen van voertuigen.

Europese dekking

Volg live overal in Europa je bedrijfsvoertuigen op basis van GPS.

Realtime voertuig volgen

Alle voertuigen zijn live te volgen met street view, zo kan je heel precies zien waar een voertuig zich bevindt.

Slimme clusterfunctie

Cluster gemakkelijk meerdere voertuigen die zich op dezelfde plaats bevinden.

Live verkeersinformatie

Wees op de hoogte van welke routes langer zullen duren dan normaal door fileverkeer, zo kunnen bestuurders zich verantwoorden.

Duidelijke zoekfunctie

Zoek in de kaart op plaatsnaam, naam van de bestuurder of kenteken, zo heb je direct de juiste in beeld.

Bestuurders koppeling

Koppel gemakkelijk een persoon aan een voertuig door het kenteken te koppelen aan de naam van de chauffeur.

Eenvoudige aansluiting

Het systeem is zelf aan te sluiten aan de OBD-poort van het voertuig. Simpelweg, plug and play. Hierdoor worden er geen installatie- en montagekosten gemaakt.


 

Deze bedrijven zijn je al voor gegaan

YesHugo streeft naar duurzame mobiliteit en tijdsbesparing voor elke organisatie. Dit proberen wij te realiseren met gebruiksvriendelijke producten die het wagenpark overzichtelijk maken.

 

 

Deze bedrijven zijn je al voor gegaan

YesHugo streeft naar duurzame mobiliteit en tijdsbesparing voor elke organisatie. Dit proberen wij te realiseren met gebruiksvriendelijke producten die het wagenpark overzichtelijk maken.

 

Hoe werkt de GPS tracker?

De afkorting GPS staat voor Global Positioning System. Deze systemen werken door middel van satellieten die zich bevinden in een baan rondom de aarde. De radiogolven die verstuurd worden vanuit deze satellieten, worden vertaald naar coördinaten om zo de plaats te bepalen op de aarde. Met een GPS tracker in je auto weet je altijd waar je voertuig zich op dat moment bevindt. Een autotracker kan van pas komen in het geval van diefstal of als controlemiddel van bedrijfsvoertuigen. De data die de GPS tracker van YesHugo kan uitlezen is erg sterk door het 4G-signaal en betrouwbaar door het OBD-systeem.

GPS tracker auto

Aansluiten GPS tracker auto

De GPS tracker auto van YesHugo is eenvoudig aan te sluiten via een OBD-connector, deze kan zeer simpel en snel geïnstalleerd worden. Plug-and-play! In zo goed als alle auto's zit er een OBD-poort dichtbij het stuur ingebouwd, waarin de OBD GPS tracker aangesloten kan worden. Weet je niet precies waar die zit? Wij hebben het vast voor je uitgezocht, bekijk het hier. Nu je hem hebt gevonden, stop je simpelweg de connector in deze poort, wanneer hij correct aangesloten is zullen er gegevens worden afgelezen vanuit je auto.


Heb je toevallig geen OBD-poort of is hij lastig te bereiken? Dan hebben wij ook verschillende verlengkabels om aan te sluiten op een USB-poort of autolader-poort (sigarettenaansteker). Vervolgens zorgen we ervoor dat alle belangrijke data door komt op het dashboard van YesHugo. Doordat de simkaart al geïnstalleerd is in de GPS tracker auto is hij vrijwel direct operationeel.

Hoe werkt de GPS tracker?

De afkorting GPS staat voor Global Positioning System. Deze systemen werken doormiddel van satellieten die zich bevinden in een baan rondom de aarde. De radiogolven die verstuurd worden vanuit deze satellieten, worden vertaald naar coördinaten om zo de plaats te bepalen op de aarde. Met een GPS tracker in je auto weet je altijd waar je voertuig zich op dat moment bevindt. Een auto tracker kan van pas komen in het geval van diefstal of als controlemiddel van bedrijfsvoertuigen. De data die de GPS tracker van YesHugo kan uitlezen is erg sterk door het 4G-signaal en betrouwbaar door het OBD-systeem.

Aansluiten GPS tracker auto

De GPS tracker auto van YesHugo is eenvoudig aan te sluiten via een OBD-connector, deze kan zeer simpel en snel geïnstalleerd worden. Plug en play In zo goed als alle auto's zit er een OBD-poort dichtbij het stuur ingebouwd, waarin de OBD GPS tracker aangesloten kan worden. Weet je niet precies waar die zit? Wij hebben het vast voor je uitgezocht, bekijk het hier. Nu je hem hebt gevonden, stop je simpelweg de connector in deze poort, wanneer hij correct aangesloten is zullen er gegevens worden afgelezen vanuit je auto.


Heb je toevallig geen OBD-poort of is hij lastig te bereiken? Dan hebben wij ook verschillende verlengkabels om aan te sluiten op een USB-poort of autolader-poort (sigarettenaansteker). Vervolgens zorgen we ervoor dat alle belangrijke data door komt op het dashboard van YesHugo. Doordat de simkaart al geïnstalleerd is in de GPS auto tracker is hij vrijwel direct operationeel.
Integreer de GPS autotracker in je eigen systeem

Met de API van YesHugo maak je eenvoudig een koppeling. Zo trek je de gewenste data naar je eigen systeem. Maak zelf de keuze uit specifieke voertuigen, bestuurders en vele andere filters. Wil jij graag meer weten over onze API-documentatie?

Bekijk hem hier

De functies van onze GPS tracker auto

Bekijk op desktop, tablet en mobiel

Een responsive user interface voor het volgen van voertuigen.

Europese dekking

Volg live overal in Europa je bedrijfsvoertuigen op basis van GPS.

Realtime voertuig volgen

Alle voertuigen zijn live te volgen op de kaart, zo kan je heel precies zien waar een voertuig zich bevindt.

Slimme clusterfunctie

Cluster gemakkelijk meerdere voertuigen die zich op dezelfde plaats bevinden.

Live verkeersinformatie

Wees op de hoogte van welke routes langer zullen duren dan normaal door fileverkeer. Zo kunnen bestuurders zich verantwoorden.

Duidelijke zoekfunctie

Zoek in de kaart op plaatsnaam, naam van de bestuurder of kenteken. Zo heb je direct de juiste in beeld.

Bestuurders koppeling

Koppel gemakkelijk een persoon aan een voertuig door het kenteken te koppelen aan de naam van de chauffeur.

Eenvoudige aansluiting

Het systeem is zelf aan te sluiten aan de OBD-poort van het voertuig. Simpelweg, plug-and-play. Hierdoor worden er geen installatie- en montagekosten gemaakt.


Meer controle en veiligheid

Behoud controle over je wagenpark

Houd met een autotracker eenvoudig de controle over je voertuig. Of het nu gaat om een privévoertuig of bestelwagen, je zult altijd je voertuigen kunnen volgen in het dashboard. Denk dan bijvoorbeeld aan het vervoeren van een kostbare lading van het ene bedrijf naar het andere. Als er iets fout gaat kan je, afhankelijk van het probleem, gelijk adequaat reageren. Zo ben je met een GPS tracker altijd beschermd, behoud je controle en garandeer je de veiligheid van je voertuig(en).


Toepassingen van de GPS tracker

Combineer met rittenregistratie of rijgedraganalyse

Zakelijke bestuurders zijn volgens de wet verplicht om aan te tonen dat er niet te veel privékilometers worden gereden op jaarbasis. Hierbij is het vooral belangrijk dat bestuurders het verschil kunnen aantonen tussen zakelijke- en privékilometers. Zorg er dus voor dat je onvermijdelijke boetes van de belastingdienst voorkomt. Met de car tracker van YesHugo is het mogelijk om eenvoudig je zakelijke ritten te registreren volgens de eisen van de Belastingdienst. Zodoende is je rittenadministratie altijd op orde.

Onze GPS tracker kan ook gebruikt worden voor het analyseren van rijgedrag. Daardoor coach je bestuurders actief door middel van rijgedragscores (1-10). Verschillende parameters zorgen ervoor dat de volgende indicatoren gemeten kunnen worden: overmatig versnellen, hard rijden, hard remmen enzovoort. Zo kunnen chauffeurs, wagenparkbeheerders of zakelijke bestuurders eenvoudig besparen op brandstof, onderhoud, verzekeringen en lagere schadelast.


Meer controle en veiligheid

Behoud controle over je wagenpark

Houd met een autotracker eenvoudig de controle over je voertuig. Of het nu gaat om een privévoertuig of bestelwagen, je zult altijd je voertuigen kunnen volgen in het dashboard. Denk dan bijvoorbeeld aan het vervoeren van een kostbare lading van het ene bedrijf naar het andere. Als er iets fout gaat kan je, afhankelijk van het probleem, gelijk adequaat reageren. Zo ben je met een GPS tracker altijd beschermd, behoud je controle en garandeer je de veiligheid van je voertuig(en).


Toepassingen van de GPS tracker

Combineer met rittenregistratie of rijgedrag analyse

Zakelijke bestuurders zijn volgens de wet verplicht om aan te tonen dat er niet te veel privé kilometers worden gereden op jaarbasis. Hierbij is het vooral belangrijk dat bestuurders het verschil kunnen aantonen tussen zakelijke- en privé kilometers. Zorg er dus voor dat je onvermijdelijke boetes van de belastingdienst voorkomt. Met de car tracker van YesHugo is het mogelijk om eenvoudig je zakelijke ritten te registreren volgens de eisen van de Belastingdienst. Zodoende is je rittenadministratie altijd op orde.

Onze GPS tracker kan ook gebruikt worden voor het analyseren van rijgedrag. Daardoor coach je bestuurders actief door middel van rijgedragscores (1-10). Verschillende parameters zorgen ervoor dat de volgende indicatoren gemeten kunnen worden: overmatig versnellen, hard rijden, hard remmen enzovoort. Zo kunnen chauffeurs, wagenparkbeheerders of zakelijke bestuurders eenvoudig besparen op brandstof, onderhoud, verzekeringen en lagere schadelast.


Bekijk hieronder veelgestelde vragen over GPS tracker auto (FAQ)


• Wat is een GPS tracker auto?

• Waarvoor kan ik een autotracker gebruiken?

• Hoe kan ik de auto volgen?

• Hoe ver is het bereik van de GPS tracker auto?

• Op welke apparaten kan ik mijn voertuig informatie bekijken?

• Zijn er nog installatie of montagekosten verbonden aan het afsluiten van het GPS tracker abonnement?

• Welke kosten zijn verbonden aan het kopen van een GPS tracker auto?

• Is het gemakkelijk om een car tracker te installeren?

• Kan ik een rittenregistratie abonnement afsluiten bij de GPS autotracker?

• Waaraan moet de rittenregistratie voldoen?

• Op welke manier worden de bewegingen van het voertuig gevolgd?


Wat is een GPS tracker auto?

Het woord zegt het eigenlijk al, het volgen van het voertuig. Doormiddel van het inpluggen van een ecobox, stuurt deze GPS locaties van je voertuig door naar je YesHugo dashboard.

Waarvoor kan ik een autotracker gebruiken?

Het is mogelijk om een autotracker voor meerdere doeleinden te gebruiken. De voornaamste reden is het volgen van een object, vaak een auto, en kan daarnaast ook gebruikt worden voor rittenregistratie en rijgedraganalyse.

Hoe kan ik de auto volgen?

Zodra onze auto tracker is aangesloten in de OBD-poort en de auto is gestart, dan zullen de gegevens worden doorgestuurd naar het YesHugo dashboard. Vervolgens zal er elke 5 seconden een nieuwe locatie doorgegeven worden.

Hoe ver is het bereik van de GPS tracker auto?

Doordat de tracker voorzien is van een simkaart werkt de GPS auto tracker binnen heel Europa. Hieraan zijn dus geen extra kosten verbonden.

Op welke apparaten kan ik mijn voertuiginformatie bekijken?

Ons dashboard is op verschillende apparaten te raadplegen. Zo kan je altijd op mobiel, tablet, laptop of desktop terecht voor de laatste voertuigtracker informatie.

Zijn er nog installatie- of montagekosten verbonden aan het afsluiten van het GPS tracker abonnement?

Onze GPS tracker voor de auto is zo ontworpen dat er géén installatie- en montagekosten gemaakt hoeven te worden. Het systeem is eenvoudig zelf binnen 5 minuten aan te sluiten in het desbetreffende voertuig. Dit zorgt er ook voor dat de tracker variabel ingezet kan worden.

Welke kosten zijn verbonden aan het kopen van een GPS tracker auto?

Onze YesHugo-trackers zijn al aan te schaffen met een jaarabonnement vanaf 3,- per maand (excl. hardware). Mocht je toch liever een maandelijks abonnement van de autotracker willen afsluiten, dan kan dit vanaf slechts 4,- per maand.

Is het gemakkelijk om een car tracker te installeren?

De car tracker is eenvoudig in de OBD-poort van het voertuig te pluggen. Als deze correct is aangesloten en de lampjes branden, kan het volgen van het voertuig beginnen.

Kan ik een rittenregistratieabonnement afsluiten bij de GPS autotracker?

Dit is mogelijk. Het afsluiten van een rittenregistratieabonnement kan al vanaf 6,- per maand (excl. hardware). Wil je toch liever een gunstiger jaarlijks abonnement aanschaffen, dan is dit al mogelijk voor 5,- per maand.

Waaraan moet de rittenregistratie voldoen?

De Belastingdienst zal in ieder geval kunnen vragen naar volgende gegevens: merk van de auto; type auto; periode waarin je beschikking hebt over de auto. Daarnaast worden er ook gegevens gevraagd over de rit: beginstand en eindstand kilometerteller; punt van vertrek en aankomst; de route en de aard van de rit (privé of zakelijk). Deze gegevens worden ook geregistreerd door de autotracker van YesHugo.

Op welke manier worden de bewegingen van het voertuig gevolgd?

Doormiddel van GPS, oftewel Global Positioning System worden de voertuigbewegingen nauwlettend in de gaten gehouden. Om het aantal seconden verstuurd het tracker een signaal af naar de satelliet die vervolgens de gegevens omzet in coördinaten. Deze positiebepaling wordt vervolgens door de software van YesHugo gelezen en omgezet in ritgegevens. Zo heb al altijd een GPS tracker voor de auto die werkend is.

Bekijk hieronder veelgestelde vragen over GPS tracker auto (FAQ)


• Wat is een GPS tracker auto?

• Waarvoor kan ik een autotracker gebruiken?

• Hoe kan ik de auto volgen?

• Hoe ver is het bereik van de GPS tracker auto?

• Op welke apparaten kan ik mijn voertuig informatie bekijken?

• Zijn er nog installatie of montagekosten verbonden aan het afsluiten van het GPS tracker abonnement?

Wat is een GPS tracker auto?

Het woord zegt het eigenlijk al, het volgen van het voertuig. Doormiddel van het inpluggen van een ecobox, stuurt deze GPS-locaties van je voertuig door naar je YesHugo-dashboard.

Waarvoor kan ik een autotracker gebruiken?

Het is mogelijk om een autotracker voor meerdere doeleinden te gebruiken. De voornaamste reden is het volgen van een object, vaak een auto, en kan daarnaast ook gebruikt worden voor rittenregistratie en rijgedraganalyse.

Hoe kan ik de auto volgen?

Zodra onze auto tracker is aangesloten in de OBD-poort en de auto is gestart, dan zullen de gegevens worden doorgestuurd naar het YesHugo dashboard. Vervolgens zal er elke 5 seconden een nieuwe locatie doorgegeven worden.

Hoe ver is het bereik van de GPS tracker auto?

Doordat de tracker voorzien is van een simkaart werkt de GPS auto tracker binnen heel Europa. Hieraan zijn dus geen extra kosten verbonden.

Op welke apparaten kan ik mijn voertuiginformatie bekijken?

Ons dashboard is op verschillende apparaten te raadplegen. Zo kan je altijd op mobiel, tablet, laptop of desktop terecht voor de laatste voertuigtracker informatie.

Zijn er nog installatie- of montagekosten verbonden aan het afsluiten van het GPS tracker abonnement?

Onze GPS tracker voor de auto is zo ontworpen dat er géén installatie- en montagekosten gemaakt hoeven te worden. Het systeem is eenvoudig zelf binnen 5 minuten aan te sluiten in het desbetreffende voertuig. Dit zorgt er ook voor dat de tracker variabel ingezet kan worden.

• Welke kosten zijn verbonden aan het kopen van een GPS tracker auto?

• Is het gemakkelijk om een car tracker te installeren?

• Kan ik een rittenregistratie abonnement afsluiten bij de GPS autotracker?

• Waaraan moet de rittenregistratie voldoen?

• Op welke manier worden de bewegingen van het voertuig gevolgd?

Welke kosten zijn verbonden aan het kopen van een GPS tracker auto?

Onze YesHugo-trackers zijn al aan te schaffen met een jaarabonnement vanaf 3,- per maand (excl. hardware). Mocht je toch liever een maandelijks abonnement van de autotracker willen afsluiten, dan kan dit vanaf slechts 4,- per maand.

Is het gemakkelijk om een car tracker te installeren?

De car tracker is eenvoudig in de OBD-poort van het voertuig te pluggen. Als deze correct is aangesloten en de lampjes branden, kan het volgen van het voertuig beginnen.

Kan ik een rittenregistratieabonnement afsluiten bij de GPS autotracker?

Dit is mogelijk. Het afsluiten van een rittenregistratieabonnement kan al vanaf 6,- per maand (excl. hardware). Wil je toch liever een gunstiger jaarlijks abonnement aanschaffen, dan is dit al mogelijk voor 5,- per maand.

Waaraan moet de rittenregistratie voldoen?

De Belastingdienst zal in ieder geval kunnen vragen naar volgende gegevens: merk van de auto; type auto; periode waarin je beschikking hebt over de auto. Daarnaast worden er ook gegevens gevraagd over de rit: beginstand en eindstand kilometerteller; punt van vertrek en aankomst; de route en de aard van de rit (privé of zakelijk). Deze gegevens worden ook geregistreerd door de autotracker van YesHugo.

Op welke manier worden de bewegingen van het voertuig gevolgd?

Doormiddel van GPS, oftewel Global Positioning System worden de voertuigbewegingen nauwlettend in de gaten gehouden. Om het aantal seconden verstuurd de tracker een signaal af naar de satelliet die vervolgens de gegevens omzet in coördinaten. Deze positiebepaling wordt vervolgens door de software van YesHugo gelezen en omgezet in ritgegevens. Zo heb al altijd een GPS tracker voor de auto die werkend is.


 

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

   
  Buy now