Van Greenstar naar YesHugo


De identiteit van YesHugo


De afgelopen jaren hebben we klanten uit verschillende sectoren geholpen met het managen van het wagenpark en de bestuurders. Het rijgedrag speelt daar een belangrijke rol in. De "Rijgedragcoach" van GreenStar zetten we voort in de YesHugo mobiliteitsoplossingen. Managers van wagenparken hebben meerdere en verschillende behoeftes om een wagenpark goed te beheren. Met YesHugo spelen we daar direct op in.


Voor elk wagenpark zijn er verschillende pakketten en tools samen te stellen om het juiste probleem aan te pakken. De "Rijgedragcoach" van GreenStar nemen we mee in het complete premium pakket. De overige pakketten geven managers minder complexe informatie maar zijn minstens zo effectief als oplossing.

"YesHugo gebruikt de basis van GreenStar om een unieke en relevante aanpak voor ieder wagenpark te realiseren."Systeem en schaalbaarheid

Bij een verandering met een nieuwe merknaam en positionering hoort een schaalbaar systeem dat voorbereid is op de toekomst. Onze developers zijn continue bezig met het optimaliseren van de juiste software dat de vele datastromen uit de hardware en voertuigen samenbrengt. Met telematica kunnen wij alle datastromen managen en meten we op afstand hoe je voertuigen gebruikt worden. Met ons geavanceerde Internet of Things platform (IoT) zijn wij goed in het meten, verzamelen, interpreteren en rapporteren van deze enorme datastromen die wij uit voertuigen verkrijgen.

Buy now