Axent Groen

Rijgedrag verbeteren, brandstof en kosten te besparen met YesHugo

Lees in deze blog hoe Axent Groen gebruik maakt van de oplossing van YesHugo, welke producten hij gebruikt om het rijgedrag van zijn bestuurders te verbeteren, kosten en brandstof te besparen en wat hij van deze producten vindt.

Over Axent Groen

Wij doen groenvoorziening in de breedste zin van het woord, van aanleg tot onderhoud, alles wat met groen te maken heeft. Dat pakken wij aan! Dit doen we voor verschillende overheden, bedrijven, particulieren en andere instellingen. Iedereen met een tuin kan ons inhuren! 

Een duurzame onderneming

Wij hebben circa 50 auto’s geconnect met de connectors van Yeshugo. Dat is niet ons volledige wagenpark, maar vooral de busjes en waar mee gewerkt wordt. Voordat we met Yeshugo gingen werken zat er een verouderd systeem in onze auto’s. We wilden graag het rijgedrag van de medewerkers signaleren, omdat we een certificaat hebben binnen onze organisatie, namelijk de CO2-prestatieladder nr. 5. Onze CO2-footprint wordt bijgehouden en wij vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk.

De producten van YesHugo

Met YesHugo brengen we het rijgedrag van onze bestuurders in kaart en kunnen er op inspelen op het moment dat het rijgedrag ondermaats is. We kunnen onze bestuurders nu aanspreken op bepaalde punten en dat helpt om het rijgedrag te verbeteren, brandstof en kosten te besparen. 

Daarnaast maken we sinds kort gebruik van de Voertuig Tracker® en rittenregistratie van YesHugo, vooral met de Voertuig Tracker ben ik erg tevreden. We kunnen nu live zien waar onze voertuigen zich bevinden! Deze wens hadden we al een tijd. Mocht er nu ergens iets aan de hand zijn kan ik de dichtstbijzijnde medewerker daar naartoe sturen om direct actie te ondernemen. 

Met Rittenregistratie heb je een backup van wat je werknemers gedaan hebben. Het is niet meer haar woord tegen het zijne. Je kan de bestuurders er op aan spreken mochten ze te vroeg bij een werkplek vertrekken of te laat aan komen.  En dat maakt de bewijslast makkelijker.
Buy now