Koppelingen


YesHugo koppelt zeer gemakkelijk het wagenpark aan onze software, zo maak je gemakkelijk je eigen app of oplossing.
Deze koppelingen zorgen voor een snel overzicht van het wagenpark.
Hieronder leggen we uit waarmee de open API koppelt en wat de voordelen hiervan zijn.

API Google open street map 


YesHugo koppelt rijgedrag aan Google streetview. Hierdoor kan Yeshugo - afhankelijk van privacy afspraken - heel gericht tips, tricks en training geven over het verbeteren van rijgedrag. Ook kunnen er punten van aandacht zijn bij jouw in de omgeving om te identificeren, bijvoorbeeld rotondes waar veel rijgedrag events plaatsvinden.

API VWE Voertuiginformatie


YesHugo koppelt al uw voertuigen automatisch met de VWE informatie. Daarmee ontstaat een zeer volledig beeld van uw wagenpark. Onder andere de rijgedrag analyse is gebaseerd op het type voertuig, hiermee wordt de data schoner.  

API Mobile Devices - Munic 


YesHugo koppelt met de OBD telematica apparatuur van Mobile Devices. Dit apparaat is plug & play te installeren in praktisch ieder voertuig (<3,5T) en maakt het mogelijk om zeer kosteneffectief met rijgedrag analyse aan de slag te gaan.

API Tesla


YesHugo koppelt met de Tesla Model S API. Hiermee lezen wij het rijgedrag en batterij gebruik uit om ook voor dit type voertuig actieve gebruiksondersteuning te kunnen geven, zonder hardware. Voor wagenparken specifiek geeft deze koppeling inzage in optimalisatie van de inzet van elektrische voertuigen.

API Dation rijschoolsoftware


YesHugo koppelt met Dation Rijschoolsoftware om het rijgedrag per rijles vast te leggen. Via de koppeling laden gebruikers instructeurs- en lesinformatie in. 

API chauffeurs en rit informatie

 

YesHugo koppelt met verschillende planningssystemen in de taxi markt om chauffeursinformatie automatisch te koppelen aan rijgedragmetingen. Hierdoor kan Yeshugo een uniek beeld geven van het rijgedrag van bestuurders in verschillende voertuigen en bestuurders gericht ondersteunen in het verbeteren van rijgedrag.  Door de koppeling wordt het mogelijk om per rit, dag, week of maand rijgedrag te analyseren en verbeteren zonder dat het de taxi ondernemer extra handelingen hoeft te verrichten. 

 

Bespaar kosten met rijgedrag analyse


Met deze koppelingen maken wij het mogelijk om het rijgedrag te meten van yeshugo uitgeruste voertuigen. Hiermee bespaar jij kosten op verkeersongelukken, brandstof en boetes voor te snel rijden.
 
Buy now