Over ons - YesHugo

Over YesHugo

Yes You Go!

Realiseer een duurzaam wagenpark.


Ja, ga ervoor! Aanpakken en doorpakken. Dat is wat wij als YesHugo (spreek uit als "Yes You Go") realiseren met onze software oplossingen voor de mobiliteit.


Het is voor elke organisatie mogelijk om een duurzaam wagenpark te realiseren. Branche specifieke werkprocessen brengen wij in kaart met slimme algoritmen, data en telematica oplossingen. We connecten data van verschillende bronnen met elkaar, zodat jij jouw organisatie duurzamer, veiliger en efficiënter kan besturen!

De Rijgedragcoach

De mobiliteitsoplossingen van YesHugo bieden verschillende handvatten voor wagenparkbeheerders. Ons component rijgedrag is een bepalende factor in kostenbesparende resultaten voor een wagenpark. YesHugo is een personificatie van onze coach, de tropische papegaai Hugo en helpt waar nodig de managers of bestuurders met het optimaliseren van het rijgedrag.

Het YesHugo team

Quirine

Customer Service

+31(0)85 2085202


Hans

CTO


Justin

Digital Marketeer


Karen

Office Manager


Arjen

Software Developer


Florian

Software Developer


Ben

Data EngineerCurious Inc.

YesHugo is onderdeel van Curious Inc. Curious Inc is een collectief van bedrijven dat zich bezighoudt met toekomstgerichte mobiliteit en transport. Op het gebied van mobiliteit en logistiek identificeren wij drie belangrijke deelgebieden: planning (Dation), voertuig connectiviteit (YesHugo) en workflow management (GRYBB).


Met de integrale aanpak van deze drie deelgebieden zijn wij in staat om disruptieve marktoplossingen neer te zetten en een dominante positie te veroveren in iedere nichemarkt waarin wij actief zijn.
Wij willen achterhalen wat de gebruikers van onze producten en diensten beweegt en hoe we met technologie de wereld socialer, veiliger en duurzamer kunnen maken.

Doe ook mee met Mobiliteitsbattle!


De Mobiliteitsbattle is een initiatief van drie verschillende partijen. YesHugo, Provincie Overijssel en Twente Mobiel. Allen zetten zij zich in voor een duurzamere leefomgeving. Het verduurzamen van mobiliteit hoort bij de hedendaagse transitie naar een schoner milieu.
Verschillende bedrijven en instellingen uit Zwolle, Kampen en Twente zijn de afgelopen jaren al de uitdaging aangegaan. En met succes! Competities tussen collega’s en bedrijven resulteren in gemotiveerde werknemers die samen laten zien dat rustig en veilig reizen mogelijk is.CO2 en stikstof-uitstoot worden gereduceerd en waarmee, een leuke bijkomstigheid, ook duizenden euro’s worden bespaard. Brandstofkosten, onderhoud en schades nemen af. Ben jij werkzaam in Overijssel? Dan kun je nu deelnemen aan de battle 2019/2020.
Doen jullie ook mee met de editie voor Overijssel? Bezoek de website en schrijf je in!
Buy now