Partnerschap YesHugo - YesHugo

YesHugo Partners

Connecting data

Samen duurzame mobiliteit realiseren

We helpen onze partners met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die zij gebruiken voor eigen eindklanten.

Wereld verbeterende projecten

innovatie in de maak voor onze partners


Mobiliteitsbattle


Bedrijven en instellingen uit Twente gaan gedurende vier maanden de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk brandstof te besparen en de spits te mijden. Deelnemers kunnen punten verdienen door minder hard op te trekken en te remmen en buiten de spits te reizen of de auto helemaal te laten staan. De organisatie die in vier maanden de beste score behaalt, wint de Mobiliteitsbattle Twente!.


Project Countdown,
Twente 47


De logistieke sector kan duurzamer, en Big Data kan daarbij helpen. Van pallets tot containers: veel van dit soort zogenaamde dragers hebben al een barcode of tag. Countdown wil deze dragers nog slimmer maken door de inzet van sensortechnologie. Zo komt er meer gedetailleerde informatie beschikbaar. Met die informatie kan de logistieke sector logischer werken en hun vervuiling, verspilling, verkwisting en vermissing verminderen.BIT afstudeerprojecten


De immense dataflow die wij uit auto’s verkrijgen koppelen wij met externe datasets, waarbij de business implementaties eindeloos zijn. Op continue basis genereren wij (afstudeer)opdrachten voor Business Information Technology studenten. Daarmee geven zij ons steeds meer inzicht in de nieuwste business tools waarmee we verder kunnen ontwikkelen.Business Intelligence


Specifieke business tools dragen er zorg voor dat je op directieniveau van alle mobiliteitskosten op de hoogte bent en blijft.


Dutch Harbor

Dutch Harbor is de expert in het sturen op indirecte kosten op directieniveau. De vraag naar de juiste samenstelling van een wagenpark wordt steeds groter en de onnodige kosten die Dutch Harbor bij de inkoop van dit wagenpark kan drukken, is van groot belang. Samen met de BI tools van YesHugo kan Dutch Harbor snel een schifting maken van de juiste wagens die bij de behoeften van de eindklant passen.
Lees hieronder meer over klantcases en de toegevoegde waarde van Yeshugo

Partner worden?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van een partnerschap met YesHugo? Laat het ons weten, met data is alles mogelijk.

Buy now