Professional Car

Analyseer rijgedrag en coach bestuurders


Weet wat je kunt besparen na een uitgebreide rijgedrag-analyse door YesHugo. Brandstofkosten verminderen, banden gaan langer mee en de bekeuringen nemen af. Bestuurders bewust maken van rijgedrag is belangrijk om een wagenpark efficient in te richten en de kosten te verminderen. Daag bestuurders uit en win battles tegen andere bedrijven. Maak het rijden leuk! Het YesHugo Professional Car plan heeft de juiste managementtools om kosten te besparen, bestuurders te motiveren en het wagenpark inzichtelijk te maken.


Product informatieOnderstaande tools zijn allemaal beschikbaar in het basispakket van de Professional Car. Extra tools zijn ook apart toe te voegen naast het basispakket.


Pakket Voertuig Tracker

Het volgen van voertuigen en optimaliseren van de routeplanning met live verkeersinformatie.

Pakket Ritten Registratie

Weet wanneer en waar je voertuigen zijn geweest. Export mogelijk in Excel en voldoet aan de eisen van de belastingdienst.

Professional Bestuurdersapp

Inclusief de tool YesHugo Bestuurdersapp. Rijgedrag feedback en coaching voor jouw werknemers.

Rijgedrag analyse

Analyseer en coach rijgedrag van bestuurders en krijg grip op brandstof, onderhoud en schadekosten van jouw wagenpark.

Crash Detection

Laat YesHugo een incident zoals een verkeersongeval of overtreding analyseren en krijg de feiten op tafel. Handig voor de verzekering en officier van justitie.

Business risico analyse dashboard

Een overzichtelijk dashboard met alle gegevens van jouw wagenpark om kosten en schades te voorkomen.

Customer succes manager support

Een persoonlijke YesHugo manager analyseert jouw resultaten en coacht de wagenparkbeheerder om een efficient wagenpark te onderhouden.

Offerte aanvragen voor Professional Car


Extra tools om toe te voegen aan een pakket

Kies voor het basispakket om de juiste tools in handen te hebben. Wil je uitbreiden? Maar niet direct naar een duurder pakket? Alle tools van YesHugo zijn apart te koppelen aan jouw YesHugo account. Zo kun je gebruik maken van een YesHugo account dat aansluit op jouw wensen en eisen.


Buy now