Geschikt voor ieder wagenpark

Voor elke sector een mobiliteitsoplossing

Taxi en personenvervoer


Het vervoeren van passagiers vraagt om een specifieke aanpak. Met rijgedrag analyses, kan YesHugo per bestuurder coaching en advies bieden. Daarnaast is directe feedback van de eindklant, de passagier, direct te verkrijgen via de Customer Review. Combineer deze data en dan pas weet je echt hoe een bestuurder presteert.


Koerier en pakket diensten


Producten en bestellingen vervoeren en bezorgen is een vak apart. De ritten moeten efficiënt ingericht worden om te voldoen aan de verwachtingen van de ontvanger. Veiligheid en planning zijn belangrijke speerpunten. Met YesHugo GPS auto tracker en Rittenregistratie is makkelijk bij te houden waar welk voertuig is, of deze op tijd is en zijn routes te optimaliseren.


Groenvoorziening


In de groenvoorziening is het belangrijk om op tijd bij een klus te zijn maar ook om op tijd te vertrekken. Daarom is het voor een manager interessant om te weten op welke klus de tijd goed is ingedeeld en waar de voertuigen zich bevinden. Daarnaast is het van belang dat de bestuurders met een busje van de zaak netjes rijden en staat duurzaamheid hoog in het vaandel.


Uitzendbureaus


Binnen een uitzendbureau zijn bestuurders van het wagenpark niet altijd aanwezig op kantoor en nemen zij vaak een voertuig mee naar huis. Het contact tussen werknemer en werkgever is minder hecht. Het is belangrijk om te weten hoe er met een auto wordt omgesprongen en welke kilometers worden gemaakt. Met het YesHugo premium pakket heeft een manager live overzicht in gereden ritten en kent de rijgedrag prestaties van een werknemer.


Consultancy


Lever een duurzame bijdrage door alle kilometers die worden gemaakt, bewust te maken. Stimuleer je werknemers om ritten bij te houden, CO2 en stikstof uitstoot te verminderen en laat ze elkaar uitdagen om duurzaamheid ook echt uit te dragen.


Bouw & infra


Weet welke bedrijfsvoertuigen waar zijn en hoe laat ze de bouwplaats verlaten met de YesHugo GPS auto tracker. Bespaar op kosten voor onderhoud door ze netjes met de bedrijfswagen te laten rijden en dit te analyseren. Zorg daarmee dat je merknaam positief in beeld blijft.


Installatie services


Voor de installatie markt is het belangrijk om te weten waar de monteurs zijn geweest en hoeveel kilometers ze hebben afgelegd. Dit is handig bij te houden in de YesHugo Rittenregistratie.


Touringcar en busdiensten


Veiligheid staat boven alles. Bestuurders van een bus of touringcar hebben de verantwoordelijkheid voor veel mensenlevens. Daarbij is het belangrijk dat een bestuurder zelf fit en scherp deelneemt aan het verkeer. De rijgedrag analyse van Yeshugo geeft inzichten in het rijgedrag van de bestuurder en kan jou vertellen wanneer deze regels goed worden nageleefd. Het geeft oplossingen wanneer er klachten op opmerkingen ontvangen worden door passagiers. Met data is te vergelijken of deze dan terecht zijn.


Lease rijders


Voor lease rijders is het belangrijk om te kunnen laten zien dat je correct met het voertuig omgaat. Beide partijen kunnen de data gebruiken om te weten hoe het voertuig over een periode heeft gereden en hoe de bestuurder gepresteerd heeft.


Ambulante zorginstellingen


Door de juiste zorg aan huis te bieden, heeft een zorginstelling een wagenpark nodig. Met YesHugo is het volledige wagenpark te analyseren; van verbruikskosten tot aan rijgedrag.


Transport


Met de rijgedrag tool van YesHugo zijn schades en onnodige kosten te analyseren en terug te halen via data. Daarnaast kan de crash detection tool jou vertellen wat de situatie van een ongeluk is geweest en hoe de bestuurder op dat moment reed. In de transport is het ook belangrijk dat gereden ritten binnen de tijd zijn gereden en een bestuurder niet te lang achter het stuur heeft gezeten.


Buy now