Verzending van hardware

De bestelde producten verzenden wij op alle werkdagen. Het pakket zal dan 1-4 werkdagen later dan deze bewuste dagen bij jullie in huis zijn. Wij verzenden via DHL en zijn dus wel aangewezen op de snelheid en verwerking van hen. Als het pakket aangeboden is bij DHL, ontvangt men een mail met track en trace gegevens. Kijk hiervoor ook altijd in de spam of ongewenste mail map, als er geen bevestiging van ons of DHL komt. Wij vertrouwen op de informatie die aan ons wordt verstrekt.

Zorg dat het volledige adres en de e-mail klopt, indien niet goed vermeld, dan kan het zijn dat de zending naar ons terug wordt gestuurd. Indien een pakket retour komt door een fout in het adres, dan is er niet automatisch het recht om de bestelling te annuleren, een nieuwe verzending te ontvangen, of het pakket automatisch op een ander adres te kunnen laten komen, ten alle tijde blijft de klant verantwoordelijk voor het goed opgeven van adres en email. Controleer dus goed de bevestiging die toegestuurd wordt. In onze winkelwagen omgeving kan men ook voor een ander afleveradres kiezen, uiteraard moet dit ook kloppen. Yeshugo B.V. is niet verantwoordelijk voor onjuiste gegevens die aangeleverd worden door de klant.

Retourneren van producten

Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Mocht men gebruik willen maken van het retour recht, dan dient de klant het contact formulier in te vullen. Nadat wij de melding hebben ontvangen, heeft de consument nog eens 14 dagen de tijd heeft om een product retour te sturen (GPS tracker) na het melden van de retour.

Mits het product in ongeschonden staat en in de oorspronkelijke verpakking terug gestuurd wordt, zullen wij het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten terugstorten op de betreffende rekening van de klant. Dit zal tevens binnen 14 dagen na het ontvangen van het retour teruggestort worden. Wij raden aan om eerst de retour bij Yeshugo B.V. te melden. Het retour zenden komt wel voor rekening van de klant, je kan jouw retour aanmelden via het onderstaande formulier.

Wat wil je retourneren?

    Reden van retour:

    Gewenste afhandeling:

    Voeg hieronder eventueel bewijsmateriaal toe voor de beoordeling:

    Buy now