100% fiscus proof


Niet goed = geld terug


Altijd opzegbaar


Geen installatiekosten


Gratis verzending

Black box auto

Vind eenvoudig je voertuig of locatie terug op de kaart, en traceer altijd waar je auto zich bevindt. Met een black box voor de auto, oftewel ecobox, heb je altijd inzichtelijk waar je objecten of voertuigen zich bevinden. In een handige interface is het mogelijk om bijvoorbeeld te zoeken op kenteken, persoon of plaatsnaam om snel een overzicht te krijgen van het juiste voertuig. Bekijk daarnaast ook de live verkeersinformatie om na te gaan of de rit langer duurt, of kies ervoor om een snellere route te kiezen. Wil je bijvoorbeeld meer weten dan alleen de GPS locaties? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor rittenregistratie of rijgedrag analyse.


Wat is een black box?


Het woord zegt het eigenlijk al. De black box is een zwart, maar klein kastje dat geplaatst wordt in de auto om gegevens te verzamelen. Vaak wordt de black box op een onopvallende plaats in de auto bevestigd. Na installatie van de black box is het kastje klaar om gegevens te verzamelen. Het uitlezen van het black box systeem gebeurd met een aangesloten computerprogramma, waarna alle data over de ritten in een dashboard komen te staan.

Specificaties:
- OBD-2 connector
- Afmeting: 60,5 x 26,5 x 49,5mm
- Gewicht: 50 gram
- 450 mAh interne batterij (tot 8 dagen operationeel bij geen gebruik)
- ISO certificering
- GPS: Sirf Atlas V

Welke functies heeft de black box?


Met de blackbox GPS tracker van YesHugo heb je altijd meer controle over je voertuig of wagenpark.
 

Voertuigen volgen

Volg overal in Europa je voertuigen op basis van GPS.

Kaartoverzicht

Bekijk eenvoudig locaties, routes en ritten op de kaart in het dashboard. Van start naar eindpunt

Overzicht van gereden kilometers

Haal gemakkelijk data op en bekijk per auto de gereden kilometers. Deze kilometers worden bij je kilometerstand op gerekend.

Rittenregistratie

Met een black box in de auto registreer je automatisch al je ritten volgens de eisen van de belastingdienst.

Overzicht van gereden snelheid

Met rijgedrag analyse weet je precies hoe hard je gereden hebt per traject. Daarnaast wordt het te hard remmen ook meegeteld in je scores.

Inzien van brandstof gebruik

Met onze rijdrag analyse tool krijg je gemakkelijk inzicht in het brandstofgebruik van je voertuig. Hierbij is overmatig versnellen ook een onderdeel.

Een greep van onze klanten die al met ons werken

Blackbox GPS Tracker


Volg je voertuigen real-time met de GPS tracker van YesHugo

Met een Blackbox GPS auto tracker is het mogelijk om objecten en voertuigen te volgen via het Global Positioning System, oftewel GPS. Met een blackbox in de auto weet je altijd waar het voertuig zich bevindt. Handig als controle van bedrijfsvoertuigen of in geval van diefstal. Met YesHugo heb je altijd alle aangesloten auto's overzichtelijk in beeld. Zoek op persoon, kenteken of plaatsnaam en weet gelijk waar het juiste voertuig zich bevindt. Lees meer >


Rittenregistratie kastje


Altijd een blackbox met sluitende rittenregistratie

Zakelijk rijders zijn verplicht om aan te tonen dat ze niet té veel privékilometers rijden op jaarbasis. Hierdoor is het belangrijk dat zakelijke automobilisten het verschil tussen zakelijke- en privé kilometers kunnen aantonen. Dit om onvermijdelijke boetes van de belastingdienst te voorkomen. Met een rittenregistratie kastje kan je eenvoudig je zakelijke ritten registreren volgens de eisen van de Belastingdienst. Daardoor heb je altijd een blackbox met sluitende rittenregistratie. Vervolgens is dit overzicht van de ritten simpel te downloaden en kan de data eenvoudig ingediend worden bij de belastingdienst. Naast het registreren van ritten is het inzichtelijk om met een rittenadministratie kastje, de kilometerregistratie op orde te krijgen en te exporteren in het dashboard van YesHugo. Lees meer >

Blackbox rittenregistratie


Altijd een blackbox met sluitende rittenregistratie

Zakelijk rijders zijn verplicht om aan te tonen dat ze niet té veel privékilometers rijden op jaarbasis. Hierdoor is het belangrijk dat zakelijke automobilisten het verschil tussen zakelijke- en privé kilometers kunnen aantonen. Dit om onvermijdelijke boetes van de belastingdienst te voorkomen. Met een digitale rittenregistratie kan je eenvoudig je zakelijke ritten registreren volgens de eisen van de Belastingdienst. Daardoor heb je altijd een blackbox met sluitende rittenregistratie. Vervolgens is dit overzicht van de ritten simpel te downloaden en kan de data eenvoudig ingediend worden bij de belastingdienst. Naast het registreren van ritten is het inzichtelijk om met een Blackbox GPS tracker je kilometerregistratie op orde te krijgen en te exporteren in het dashboard van YesHugo. Lees meer >

Black Box Rijgedrag analyse


Coach je bestuurders tot beter rijgedrag
Een black box systeem kan daarnaast ook gebruikt worden voor het analyseren van rijgedrag. Hiermee coach jij chauffeurs actief tot beter rijgedrag door ze te confronteren met rijgedragscores (1-10). Deze worden gekoppeld aan verschillende parameters denk o.a. aan overmatig versnellen, te hard rijden, te hard remmen en meer. Zodoende bespaar je kosten op brandstof, onderhoud, verzekeringen en kun je schadelast voorkomen. Lees meer >

Blackbox in auto van de zaak


Toepassingen van black box in de auto
Met een blackbox in de auto van de zaak kun je tegenwoordig veel meer dan alleen je auto volgen. Met de rittenregistratie van YesHugo was het verzamelen van data namelijk nog nooit zo gemakkelijk. Het inzichtelijk maken rijdata zorgt er namelijk voor dat bedrijfsprocessen eenvoudig te monitoren zijn. Vervolgens is deze data met Yeshugo toegankelijk, en makkelijk te exporteren in Excel. Maar wat kan je allemaal met deze data?

Diverse berekeningen opstellen of verwerken in de bestaande bedrijfsmodellen.

Berekenen van de daadwerkelijke rij- en werktijd voor controle en facturering.

De specificatie van uren van de verstuurde facturen in geval van onduidelijkheden of vragen over de geleverde diensten.

Borg de kwaliteit van je dienstverlening.

Stel leerdoelen voor je personeel op.

Effectiviteit per klantenbezoek analyseren.

Blackbox voor ZZP


Volg als ZZP'er altijd je voertuig met YesHugo
De blackbox van YesHugo is speciaal ingericht voor de zakelijke rijder. Of je nu zzp'er, zakelijke rijder of wagenparkbeheerder bent. Onze mobiliteitsoplossingen zijn erop gericht om goed rijgedrag te stimuleren, met oog op de veiligheid van de chauffeur. Voor de zakelijke markt bieden we daarom, afhankelijk van de vraag van de klant, verschillende mobiliteitsoplossingen en pakketten aan. Wil je bijvoorbeeld als ZZP'er een sluitende rittenregistratie? Dan is het mogelijk om alle ritten eenvoudig te registreren met rittenregistratie.
 

Pakketten overzicht

Combineer onze producten en kies voor een voordelig pakket.

 Accounts

Free Trial

Projects

SSL

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Basis all-in lease pakket

12,50

Per voertuig / Per maand

GPS auto tracker

Rittenregistratie

-

Maandelijks opzegbaar

Configuratie en support

Koppeling bestuurder/voertuig

Incl. YesHugo OBD Ecobox (hardware)

Hele periode garantie op hardware

Export van gegevens

Pro all-in lease pakket

17,50

Per voertuig / Per maand

GPS auto tracker

Rittenregistratie

Rijgedrag analyse

Maandelijks opzegbaar

Configuratie en support

Koppeling bestuurder/voertuig

Incl. YesHugo OBD Ecobox (hardware)

Hele periode garantie op hardware

Export van gegevens

Bekijk hieronder veelgestelde vragen over Blackbox (FAQ)

• Wat is een blackbox GPS tracker?

• Waarvoor kan ik een black box systeem gebruiken?

• Hoe kan ik de blackbox volgen?

• Hoe ver is het bereik van de blackbox?

• Wat kost een black box?

• Is het gemakkelijk om een blackbox te installeren?

• Kan ik een rittenregistratie abonnement afsluiten bij de black box?

• Waaraan moet de rittenregistratie voldoen?

Wat is een blackbox GPS tracker?

Het woord zegt het eigenlijk al, het volgen van het voertuig. Doormiddel van het inpluggen van een ecobox, stuurt deze GPS locaties van je voertuig door naar je YesHugo dashboard.

Waarvoor kan ik een black box systeem gebruiken?

Het is mogelijk om een black box GPS tracker voor meerdere doeleinden te gebruiken. De voornaamste reden is het volgen van een object, vaak een auto, en kan daarnaast ook gebruikt worden voor rittenregistratie en rijgedrag analyse.

Hoe kan ik de blackbox volgen?

Zodra onze ecobox is aangesloten in het OBD poort en de auto is gestart, dan zal deze gegevens doorsturen naar het YesHugo dashboard. Elke 5 seconden zal de auto een nieuwe locatie doorgeven.

Hoe ver is het bereik van de blackbox?

Doordat de tracker voorzien is van een SIM kaart werkt de GPS auto tracker binnen heel Europa. Hieraan zijn dus geen extra kosten verbonden.

Wat kost een black box?

Onze YesHugo GPS trackers zijn al aan te schaffen met een jaarabonnement vanaf 3,- per maand (excl. hardware). Mocht je toch liever een maandelijks abonnement van de GPS tracker auto willen afsluiten, dan kan dit vanaf slechts 4,- per maand.

Is het gemakkelijk om een blackbox te installeren?

De black box is eenvoudig in de OBD poort van het voertuig te pluggen, als deze correct is aangesloten en de lampjes branden, kan het volgen van het voertuig beginnen.

Kan ik een rittenregistratie abonnement afsluiten bij de black box?

Dit is mogelijk. Het afsluiten van een rittenregistratie abonnement kan al vanaf 6,- per maand (excl. hardware). Wil je toch liever een gunstiger jaarlijks abonnement aanschaffen, dan is dit al mogelijk voor 5,- per maand.

Waaraan moet de rittenregistratie voldoen?

De Belastingdienst zal in ieder geval kunnen vragen naar volgende gegevens: merk van de auto; type auto; periode waarin je beschikking hebt over de auto. Daarnaast worden er ook gegevens gevraagd over de rit: beginstand- en eindstand kilometerteller; punt van vertrek en aankomst; de route en de aard van de rit (privé of zakelijk). Deze gegevens worden ook geregistreerd door de rittenregistratie van YesHugo.


 

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

     
    Buy now