Mobility tools duurzame mobiliteitsoplossingen - YesHugo

YesHugo mobility Tools

Combineer het gekozen pakket met de overige managementtools van YesHugo.


Extra managementtools

Omdat elk wagenpark andere behoeften heeft, is elke tool apart in te schakelen of extra bij een bestaand pakket toe te voegen. Neem contact met ons op als je een specifiek pakket wilt samenstellen of als jouw oplossing er niet bij staat.

YesHugo Bestuurdersapp

De YesHugo bestuurders app geeft relevante coaching en inzichten na gereden ritten. De bestuurders app maakt gebruik van dezelfde informatiestroom als het YesHugo Dashboard, maar dan specifiek voor de betreffende bestuurder. De bestuurder krijgt directe feedback en sturing.

Relevante feedback en coaching

Geeft je inzicht in je prestaties

Direct zichtbaar in Street view

Customer Review

YesHugo verzamelt de reviews die jij van je klanten ontvangt. Wij koppelen dit terug in een rapport. Je weet precies hoe je dienstverlening door je klanten gepercipieerd wordt. Dit structurele marktonderzoek geeft je direct de juiste tools om nog scherper aan de bal te blijven en stelt je in staat nog meer relevante kwaliteit te leveren.

Onafhankelijk klantentevredenheid onderzoek

Kwaliteitswaarborging van je dienstverlening

24/7 Real time

Houd je organisatie scherp

Crash Detection

Een ongeluk zit in een klein hoekje en is soms niet te voorkomen. Het navertellen van de gebeurtenissen is vaak moeizaam, niet accuraat en subjectief gekleurd door de emotionele impact. Wij helpen je. Wij geven precies aan waar het ongeluk heeft plaatsgevonden, wat de auto-omstandigheden net voor en op het moment van de crash waren. Zo krijg je directe feedback waar je van kunt leren en kunt gebruiken voor je verzekeraar.

Onafhankelijke analyse

Feitelijke voertuigdata

Bewijslast onderbouwing verzekering

Koppel data, ervaringen en schade

Buy now